Пошук Акаунт Кошик

Масло ши

Масло ши, масло кольору слонової кістки, що отримується з горіха африканського дерева ши, славиться у всьому світі своїми зволожуючими властивостями. Це шовковисто-гладке масло допомагає від запобігання розтяжок під час вагітності до зволоження після гоління, від заспокоювання шкіри після засмаги до запобігання появи плям і зморшок - є панацеєю від усіх хвороб шкіри.

Клеопатра використовувала масло ши в своїй косметиці, щоб зберегти її шкіру гладкою і молодою.

Масло ши можна також використовувати в кулінарії в якості заміни вершкового масла або маргарину.

Переваги в масках для обличчя

Інтенсивні зволожуючі властивості масла ши відновлюють природну еластичність вашої шкіри, орієнтуючись на ті сухі ділянки, які потребують додаткового зволоження. Масло ши ущільнює вологу, роблячи вашу шкіру зволоженою і шовковистою. Воно також творить чудеса на пошкодженому волоссі, герметизуючи кінчики, що січуться і надаючи блиск нудному і млявому волоссю.

Користь для здоров'я

Багате вітамінами, мінералами і антиоксидантами, масло ши допомагає захистити вашу шкіру від вільних радикалів, шкоди сонця і забруднення. Масло ши також використовується в усьому світі для лікування плям на шкірі і невеликих травм, таких як невеликі опіки, укуси комах і висип на шкірі. Масло ши заспокоює сухість і свербіж шкіри голови та допомагає запобігти появі лупи, одночасно зволожуючи волосся від коренів до кінчиків.